Dr. Láng Lívia

- ügyvéd -

 

Home

Profil:

Elérhetöség

 

Hazánkban és az Európai Unióban is egyre fontosabb tényezőként jelennek meg a termőfölddel kapcsolatos gazdasági vállalkozások. Rövid határidőn belül vállalom termőföld adásvételi- és haszonbérleti szerződéseit, majd a szerződéskötéseket követően elvégzem a termőföld tulajdon-, illetve használati jogának megszerzéséhez a hazai hatósági eljárásokban a szerződő felek jogi támogatását, érdekképviseletét, kapcsolatot tartok az illetékes hatóságokkal és elősegítem az eljárások gyors, zökkenőmentes lefolytatását.

A kereskedelmi jog területén foglalkozom franchise, faktoring, szállítási és fuvarozási szerződések előkészítésével, szerkesztésével. A mai nehéz gazdasági helyzetben segítséget nyújtok a hitelintézetek, pénzügyi vállalkozások által nyújtott hitelek rendezésében. Első sorban békés úton tárgyalások kezdeményezésével indítok el egy folyamatot, lehetőség szerint ajánlom a hitelkonstrukció váltást illetve módosítást.

Ezt a honlapot a Pécsi Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Láng Lívia egyéni ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályok szerint:  www.pecsiugyvedikamara.hu